Arijana Mihajlović televizija

Arijana Mihajlović

Ko je Arijana Mihajlović?

Arijana Mihajlović, poznatija kao supruga čuvenog bivšeg fudbalera i menadžera Siniše Mihajlovića, ističe se svojom zapaženom karijerom. Rođena u Rimu, Italija, Arijana je ostavila trag kao televizijska voditeljka i model, a danas je prepoznatljiva i kao zvezda društvenih mreža. Njena harizmatična pojava i profesionalni angažman odražavaju se kroz njen uticaj u svetu zabave i medija.

Rani život i obrazovanje

Arijana Rapaćoni Mihajlović, rođena 10. novembra 1971. godine u večnom gradu Rimu, od malih nogu je pokazivala svoju razigranost i šarm koji će je kasnije proslaviti. Njeno obrazovanje je bilo podjednako impresivno kao i njen kasniji javni život. Pohađala je privatnu školu u Italiji gde je i diplomirala, postavši primer uspeha i posvećenosti.

Iako je u javnosti poznata kao osoba koja ceni privatnost, poznato je da je ćerka Gabriele Conti, dok identitet njenog oca ostaje van domašaja javne radoznalosti. Arijana deli porodične veze sa bratom Valterom i sestrom Suzanom, sa kojima je, bez sumnje, delila mnoge radosti i izazove odrastanja.

Njena porodična pozadina, obavijena velom privatnosti, samo dodaje na intrigantnosti ove multifacetedne ličnosti. Arijana Mihajlović je žena čiji životni put odražava bogatstvo iskustava i kultura koje su oblikovale njen jedinstveni identitet, kako na javnoj sceni, tako i u krugu svoje porodice.

Karijera

Arijana Mihajlović je primer kako se život može preobraziti iz skromnih početaka u sjaj svetla reflektora. Odrasla je u porodici čiji je život tokom 90-ih bio ispunjen jednostavnošću i toplinom doma. Međutim, Arijana je svoj put usmerila ka svetu televizije, gde je njen talenat brzo prepoznat. Njeno ime postalo je sinonim za glamur kada se pojavila kao zvezda nekoliko televizijskih emisija. Posebno se istakla u emisijama kao što su “Luna park”, gde je šarmirala publiku rame uz rame sa Fabriciom Fricijem, i “Oni koji igraju fudbal”, gde je fudbalska strast pronašla svoj televizijski izraz.

Njena popularnost nije ograničena samo na televizijske ekrane. Arijana je postala prava zvezda i na društvenim mrežama, gde njene fotografije odišu elegancijom i lepotom. Na Instagramu, posebno, deli momente iz svog života, od očaravajućih ličnih slika do toplih porodičnih trenutaka, privlačeći pažnju i oduševljenje svojih pratilaca. Arijana Mihajlović je žena koja je svojim radom i prisustvom na društvenim mrežama uspela da spoji svetlost kamere sa svetlošću porodičnog života.

Arijana i Siniša Mihajlović

Arijana i Siniša Mihajlović – Ljubav koju su delili bila je inspiracija mnogima

Brak sa Sinišom Mihajlovićem

Sudbinski susret Arijane i Siniše Mihajlovića dogodio se nakon jednog fudbalskog meča u Rimu, 1995. godine. Siniša, tada fudbaler Sampdorije, ugledao je Arijanu u restoranu na idiličnom brdu Đanikolu, koji gleda na zapadni deo večnog grada. Bio je to trenutak koji se pamti, trenutak kada je ljubav zakuca na prvi pogled.

Siniša, koji je mislio da brak nije za njega, odjednom je znao da je Arijana žena s kojom želi da osnuje porodicu.

Već sledeće godine, 1996, Arijana i Siniša su se venčali u Rimu. Devet godina kasnije, njihova ljubav bila je krunisana i crkvenim venčanjem u manastiru u Sremskim Karlovcima. Na pozivnicama za svoje venčanje, umesto poklona, zamolili su goste da doniraju sredstva Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Lični život

Iz ljubavi Arijane i Siniše proizašlo je petoro dece: Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan i Nikolas, koji su svojim dolaskom upotpunili ovu prelepu porodičnu priču. 

Njene ćerke, Virdžinija i Viktorija Mihajlović, ostavile su neizbrisiv trag učešćem u popularnom rijaliti šouu “Ostrvo slavnih” 2019. godine. Njihova harizma i autentičnost osvojile su srca publike, dok su se takmičile i pokazivale svoju snagu i odlučnost pod reflektorima.

Arijana je strastveni ljubitelj putovanja i obišla je mnoge prelepe destinacije poput Rusije, Italije, Londona i Pariza. Takođe, velika je ljubiteljka životinja, a posebno joj se dopadaju psi i mačke.

Porodična tragedija

Srbija i svet fudbala oprostili su se 16. decembra 2022. godine od Siniše Mihajlovića, nekadašnjeg srpskog fudbalera i trenera, koji je izgubio bitku sa leukemijom. Njegova supruga Arijana, zajedno sa njihovo petoro dece, bili su njegova najveća podrška i utjeha sve do poslednjeg trenutka. Ljubav koju su delili bila je inspiracija mnogima i trajala je više od 25 godina.

U teškim trenucima, porodici Mihajlović podršku su pružile brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i zabave. Među njima su bili Valter Zenga, legendarni golman i nekadašnji trener Crvene zvezde, argentinski fudbalski majstor Huan Sebastijan Veron, Roberto Baronio, Alesija Markuci, Marina la Rosa, Agata Reale, Džastin Matera, Đulija Gorijeti, Paolo Kontićini, “Đo Skvilo”, Gabrijele Parilja, Klaudia Lai, Davide Ćivitijelo, Marćelo Ćirilo, Federika Rikardi i mnogi drugi. Svi oni su bili deo velike fudbalske i prijateljske zajednice koja je Siniši pružila snagu u najtežim trenucima.

Za kraj

Arijana Mihajlović je žena čiji život odražava bogatstvo iskustava i ljubavi prema životu. Kao supruga poznatog Siniše Mihajlovića, ona je bila stub snage i podrške, ne samo u vremenima uspeha već i kroz izazove sa kojima se njihova porodica suočila. Arijana je primer da se uz ljubav, posvećenost i saosećanje može izgraditi ispunjen i harmoničan život, obogaćen raznolikošću iskustava i dubokim porodičnim vezama.

FAQ – često postavljana pitanja

  • Ko je Arijana Mihajlović? Arijana Mihajlović je javna ličnost, poznata kao supruga bivšeg profesionalnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića. 
  • Odakle je Arijana Mihajlović? Arijana je rođena i odrasla u Rimu, Italija.
  • Da li Arijana Mihajlović ima decu? Da, Arijana i Siniša Mihajlović imaju petoro dece.
  • Čime se Arijana Mihajlović bavi? Arijana je ranije radila kao manekenka i televizijska voditeljka, a danas je prepoznatljiva i kao influenserka na društvenim mrežama.