Uslovi Korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Biografijaonline.com portala automatski prihvatate sve uslove korištenja.

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti. Ni jedan dio  portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA
Preuzimanje sadržaja sa portala je moguće uz prethodnu dozvolu vlasnika ili navođenjem izvornog linka (poveznice) sa portala Biografijaonline.com.
Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti portal na mail adresu.

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA
Vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: Biografijaonline.com

NA STRANICE IZVAN PORTALA Biografijaonline.com
Portal Biografijaonline.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom sajta i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

OBAVEZE KORISNIKA
Portal Biografijaonline.com ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Biografijaonline.com ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.
Korisnici portala Biografijaonline.com su dužni da se pridržavaju slijedećih pravila:

ZABRANJENO JE:
• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.
• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.
Portal Biografijaonline.com zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA
Portal Biografijaonline.com nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA
Biografijaonline.com zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA
Biografijaonline.com zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja portala.