Maja Marinković rijaliti šou

Maja Marinković

Ko je Maja Marinković?

Maja Marinković, poznata starleta i stalna učesnica popularnog rijaliti programa “Zadruga” na Pink televiziji, izgradila je svoju popularnost zahvaljujući atraktivnom izgledu i harizmi. Njena lepota i prisustvo na društvenim mrežama otvorili su joj vrata za saradnju s različitim brendovima, kroz koje ostvaruje značajan deo svojih prihoda. Mediji su počeli da prate svaki njen korak nakon što se pridružila rijaliti šou svetu. Maja je takođe poznata po svojoj transformaciji kroz niz plastičnih operacija koje su potpuno izmenile njen izgled, čineći je prepoznatljivom figurom u javnosti.

Rani život i detinjstvo

Maja Marinković ima 25 godina. Odrasla je sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.Majina majka i Taki su imali još jedno dete pre Maje, sina Iliju koji je, kako Maja kaže, ukraden na rođenju. Nakon što se Maja rodila, brak njenih roditelja je počeo da se raspada. Kada je Maja imala samo 15 meseci, njena majka ju je ostavila ocu i jednostavno otišla. Rekla je da ju ne zanima starateljstvo nad Majom i da želi da se posveti studiranju. Iako je majka redovno slala alimentaciju, njen otac je taj koji se svo vreme brinuo o njoj. Kako Maja kaže, radio je dan i noć kako bi joj obezbedio sve što poželi u životu. Maja kaže kako nikada nije osetila neimaštinu.

“Zadruga 2”

Maja se prvi put pojavila na televiziji ulaskom u rijaliti šou “Zadruga 2”. Tokom njenog boravka u kući ostvarila je vezu sa učesnikom Markom Miljkovićem. Iako je Maja gajila emocije prema njemu, on se izjasnio kako ju je samo iskoristio zarad rijalitija i kasnije je ušao u vezu sa Lunom Đogani. Jedna od učesnica u rijalitiju, Jelena Krunić, disvalifikovana je iz “Zadruge” nakon što je fizički nasrnula na Maju. Majino učešće do kraja je prošlo poprilično mirno, osvojila je publiku i veliki broj glasova u finalu. U “Zadruzi 2” Maja je osvojila peto mesto.

“Zadruga 3”

Nakon osvojenog petog mesta u “Zadruzi 2”, Maja je odlučila da uđe i u treću sezonu ovog rijalitija. Njeno učešće u trećoj sezoni obeleženo je vezom sa oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem – Janjušem. Njihov odnos je započeo svakodnevnim druženjem a kasnije je prerastao u ljubavnu vezu. Janjuš je tada bio u braku sa suprugom Enom sa kojom ima ćerku Krunu. Iako su na početku negirali da su u vezi, na kraju je istina izašla na videlo. Imali su intimne odnose pred kamerama više puta, a gledaoci su Maju prozvali “rasturačicom brakova”. Po izlasku iz rijalitija Janjuša je supruga napustila i on je nastavio svoju vezu sa Majom. Njihova veza napolju je bila veoma turbulentana i na kraju su raskinuli. Maja je javno iznosila detalje iz njihovog odnosa, i tvrdila da ju je Janjuš psihički i fizički zlostavljao. U “Zadruzi 3” Maja je osvojila 13. mesto.

Maja Marinković

Majina veza sa Janjušem praćena je svakodnevnim svađama i provokacijama

“Zadruga 4”

Kada je Maja ušla u četvrtu sezonu rijalitija “Zadruga”, njen bivši dečko Janjuš je već bio unutra. Maja nije krila da je još uvek zaljubljena u njega, ali je on odbijao da se pomiri sa njom, na što su uticale brojne svakodnevne svađe i provokacije.Usledeo je pravi pakao u “Zadruzi” jer su se njih dvoje svakodnevno tukli i štipali, te je često moralo da reaguje obezbeđenje kako bi ih sprečilo u još većem fizičkom obračunu. Ipak, na kraju, posle svih svađa i okršaja, njih dvoje su se pomirili i obnovili svoj odnos planirajući zajedničku budućnost ali ljubavnom zanosu je ubrzo došao kraj. Takođe je poznato da je Maja tokom učešća u četvrtoj sezoni imala intimne odnose sa učesnikom Milanom Jankovićem Čorbom, te da su nakon kratke veze u rijalitiju ostali dobri prijatelji. Po izlasku iz rijalitija Maja je započela prijateljsko druženje sa Filipom Carem koji je bio Janjušev najbolji drug u rijalitiju. Njih dvoje su zajedno provodili vreme, izlazili u noćni život i na kraju su započeli ljubavni odnos. Maja je Filipa ispratila u “Zadrugu 5”, a on joj je obećao da će joj biti veran. 

“Zadruga 5”

Ubrzo nakon početka rijalitija Filip Car je započeo druženje sa Dalilom Dragojević, učesnicom koja je tada bila u kući sa suprugom Dejanom Daragojevićem. Nakon dva meseca druženja oni su ušli u vezu, a Dalila je javno ostavila svog supruga Dejana. Do Majinog ulaska Filip je bio veran Dalili, međutim, kada je atraktivna Maja ušla u rijaliti, njih dvoje su počeli ponovo da se muvaju. Iako su obnovili vezu, Maja je imala izlive ljubomore svakodnevno te je počela da ga štipa, grebe i tuče. Kako nije mogla da kontroliše svoje ponašanje i fizičke napade na Filipa, Maja je diskvalifikovana iz “Zadruge 5”.

“Zadruga 6”

Po ulasku u “Zadrugu 6” Maja je započela odnos sa učesnikom Bilalom Brajlovićem. Mnogi su mislili kako ona samo tera inat Filipu Caru, međutim Maja je tvrdila da se iskreno zaljubila. U početku je sve bilo u najboljem redu, ali je ipak došlo do svađe. Majina ljubomora je izašla na površinu, i sve je eskaliralo u još jedan turbulentan odnos. Svakodnevne svađe, vređanja i cepanje ličnih stvari su samo još jedan u nizu Majinih ispada u rijalitiju. Tokom boravka u kući bio je aktuelan i njen intimni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je napravio pravu pometnju u kući. Zvezdan Slavnić je bio u vezi sa učesnicom Anđelom Đuričić, sa kojom je javno prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Anđela Đuričić je bila neutešna gledajući kako Maja i Zvezdan razmenjuju nežnosti. Nakon završetka “Zadruge 6” Maja i Bilal su obnovili svoj ljubavni odnos, i Maja je odmah po napuštanju rijalitija otišla u Sarajevo. Ipak, ljubavni zanos je bio kratkog veka i Maja se ponovo vratila u Beograd.

Maja Marinković

Nakon brojnih plastičnih operacija, Maja je svoj izgled dovela do savršenstva

Lični život

Kada je Majin život van “Zadruge” u pitanju, poznato je da ova atraktivna starleta mnogo ulaže u sebe i svoj lični izgled. Iz sezone u sezonu, Maja izgleda drugačije, a njene transformacije su neverovatne. Maja se podvrgla brojnim plastičnim operacijama kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Poznato je da se Maja oprobala i u pevanju. Njena pesma “Maserati” je numera sa modernom muzikom koja prati trendove i ima preko milion pregleda.

Van rijalitija Maja je imala vezu sa Mladenom Vuletićem, pobednikom rijaliti šoua “Parovi”. On je danas oženjen sa Jelenom Pešić sa kojom čeka drugo dete. Jelena je takođe bila jedan od učesnika “Zadruge”.

Maja Marinković je prošle godine izazvala buru u javnosti kada se našla u ljubavnom trouglu sa svojom bliskom prijateljicom, Aleksandrom Subotić. Skandal se razvio kada je Maja zavela Aleksandrinog muža, Predraga Raspopovića, poznatog kao Peca. Ovaj događaj je uzburkao njihov društveni krug i postao vruća tema u medijima. Uprkos nemiru i povređenim osećanjima, situacija je dobila obrt kada se Peca odlučio vratiti svojoj supruzi, Aleksandri. Njihovo pomirenje bilo je olakšanje za njihove prijatelje i fanove koji su pažljivo pratili celu priču.

Za kraj

U zaključku, Maja Marinković je jedna od najpopularnijih ličnosti u svetu zabave. Njeno učešće u mnogim sezonama “Zadruge” donelo joj je pažnju medija i publike. Njene turbulentne ljubavne veze, sklonost ka skandalima i brojne plastične operacije doneli su joj ogroman publicitet. S obzirom da je bila učesnica u gotovo svim sezonama rijalitija “Zadruga”, ostaje nam da vidimo da li će se pojaviti u sedmoj sezoni i izazvati pometnju u kući.

FAQ – često postavljana pitanja

  •  Ko je Maja Marinković? Maja Marinković je osoba koja je postala poznata u javnosti, često kroz učešće u različitim medijskim formatima i reality programima.
  • Šta se desilo između Maje Marinković i Aleksandre Subotić? Maja je bila uključena u skandal kada je optužena da je preotela muža svoje prijateljice Aleksandre Subotić, Predraga Raspopovića Pecu.
  • Da li se Predrag Raspopović vratio Aleksandri Subotić? Da, nakon incidenta, Predrag Raspopović, poznat kao Peca, vratio se svojoj supruzi Aleksandri.

Intervju vezan za Filipa Cara