Aneli Ahmić rijaliti šou

Aneli Ahmić

Ko je Aneli Ahmić?

Aneli Ahmić, tiktokerka koja je osvojila srca mnogih svojim harizmatičnim nastupima. Ova influenserka postala je prepoznatljiva širom Balkana ulaskom u rijaliti šou program “Zadruga 7: Elita”.

Na njenom “TikTok” profilu pod imenom “Aneli-hancy”, Aneli je stekla impresivnu pratnju od preko 60 hiljada vernih sledbenika. Njeni video sadržaji prikupili su čak 1.7 milion lajkova. Međutim, ono što je zapravo privuklo pažnju javnosti  bila je njena iskrena priča o ličnim izazovima koje je prošla.

Već pri ulasku u rijaliti “Zadruga 7: Elita”, Aneli je hrabro i bez dlake na jeziku podelila svoju priču o braku i izdaji. Saopštila je da ju je suprug, posle tri godine braka, prevario i napustio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je poznata javnosti kao učesnica rijaliti šoua “Zadruga 7: Elita”

Aneli Ahmić: Odrastanje i porodica

Aneli Ahmić je rođena 11. avgusta 1989. godine u prelepom Dubrovniku. Odrasla je zajedno sa svojim roditeljima, sestrom Sitom i bratom Ajlinom, gde je provela svoje detinjstvo i stekla neprocenjiva iskustva. U rijaliti šou programu “Zadruga 7: Elita”, Aneli je otvorila vrata svoje prošlosti i podelila intimne detalje iz svog odrastanja.

U svojim iskrenim pričama, Aneli je otkrila da je njen otac bio uspešan privrednik, ali je, nažalost, u jednom trenutku doživeo gubitke i napustio porodicu. Vratio se u Sarajevo, iz kojeg potiče poreklom. Ova turbulentna životna epizoda razdvojila je Anelinu porodicu na neko vreme. Međutim, nakon nekog vremena, porodica se ponovo spojila i zajedno prošla kroz izazove i promene koje su ih očekivale.

Aneli je takođe podelila da joj je otac preminuo, a njena majka je kasnije napustila Dubrovnik i preselila se u Sarajevo, gde su imali kuću.

Kontroverze i izazovi

Sita Ahmić, postala je poznata po svom kratkom, ali intenzivnom boravku u rijalitiju “Parovi”. Tokom mesec dana provedenih u rijalitiju, privukla je pažnju gledalaca svojim iskrenim i direktnim izjavama. Sitina popularnost tokom učešća u “Parovima” zasnivala se na njenoj otvorenosti, ali i na sukobima sa drugim učesnicima, posebno sa Ružicom Veljković.

Jedan od interesantnih momenata tokom njenog boravka u rijalitiju bio je njen odnos sa Macom Diskrecijom, sa kojim se dobro slagala. 

Aneli Ahmić, sestra Site, često je dolazila kao podrška svojoj sestri u emisijama posvećenim “Parovima”. Njena prisutnost dala je dodatnu dimenziju intrigantnom odnosu između Site i drugih učesnika, a gledaoci su pažljivo pratili svaku epizodu u kojoj se pojavljivala.

Na drugoj strani, Ajlin Ahmić, brat Aneli i Site, takođe se našao u medijima, ali po manje pozitivnom povodu. Prema izveštajima sarajevskih medija, 2022. godine je uhapšen u akciji nazvanoj “Rez”, optužen za krijumčarenje velike količine droge. Važno je napomenuti da je kasnije pušten iz pritvora jer optužnica nije podignuta ni nakon šest meseci.

Dodatno, pojedini mediji su izvestili da je Ajlin Ahmić bio uhapšen i 2017. godine u akciji “Piramida” zbog navodne iznude novca. Ove kontroverzne situacije su dodatno osvetlile porodičnu dinamiku Ahmića i privukle pažnju javnosti.

Aneli Ahmić: Lični život

Aneli Ahmić je svojim ljubavnim i porodičnim odnosima privukla pažnju medija i javnosti tokom svog boravka u rijaliti šou programu “Zadruga”. Njena emotivna priča sa Marinkom Zovkom privukla je dosta interesovanja. Mediji su izveštavali da joj je tadašnji dečko često darivao skupu garderobu i vodio je na luksuzna putovanja, stvarajući sliku glamuroznog života.

Međutim, tokom njenog učešća u “Zadruzi”, Aneli je otvorila srce i ispričala priču o svom sadašnjem suprugu, Asminu Durdžiću, preduzetniku poreklom iz Cazina, koji živi i radi u Lincu. Njih dvoje su se upoznali putem društvenih mreža i brzo su razvili intiman odnos. Aneli je brzo ostala trudna i devet meseci kasnije su dobili ćerku Noru.

Ipak, treba napomenuti da je Durdžić izneo svoju verziju priče koja se razlikovala od Aneline. Prema njegovim rečima, upoznali su se u jednom klubu u Švajcarskoj, proveli su noć zajedno, a ubrzo nakon toga je saznao da Aneli čeka njegovo dete. 

Aneli je otkrila više kontroverznih detalja o svom porodičnom životu sa Durdžićem. Pored toga što je znala da se bavi prevarama, tvrdila je da su bili srećna porodica i da su provodili dosta vremena zajedno. Ova priča o njihovom odnosu izazvala je mnoge diskusije i rasprave kako u rijalitiju, tako i među gledaocima i medijima.

Problemi sa zakonom

Aneli Ahmić se našla u središtu pažnje i medijskih spekulacija zbog svojeg navodnog hapšenja u vezi sa švercom novca. Prema izveštajima, Aneli je bila optužena da je “svesno i sa namerom” transportovala novac koji je poticao od ilegalnih aktivnosti. Prema navodima iz optužnice, ona je prenela ukupno 720.000 evra, a za taj posao je dobila naknadu od 4.000 evra.

U dokumentima se dalje navodi da postoji priznanje od strane Aneli Ahmić, koje je dato pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8. novembra 2018. godine. Njeno saslušanje kao okrivljene bilo je u Minhenu 16. decembra 2020. godine. U tim izjavama, Aneli je, kako se navodi, priznala da je transportovala pomenuti novac, ali je tvrdila da je verovala da taj novac potiče iz legalnih izvora, što joj je bilo garantovano.

Prema nezvaničnim izvorima, Aneli Ahmić je nakon suđenja osuđena na novčanu kaznu, ali iznos te kazne, kako se spekuliše, još uvek nije bio plaćen.

Aneli i Janjuš

Ubrzo nakon ulaska u rijaliti Aneli je razvila prisan odnos sa Markom Janjuševićem – Janjušem

“Zadruga 7: Elita”

Aneli Ahmić je od samog trenutka svog ulaska u Belu kuću rijaliti šoua “Zadruga” optužila svog supruga, Asmina Durdžića, da ju je prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević. Ova priča je postala centralna tema razgovora unutar kuće. Aneli nije prestajala da iznosi “prljav veš” iz njihovog braka, delujući odlučno da podeli svoju stranu priče sa svima.

S druge strane, Asmin Durdžić se oglasio putem društvenih mreža, iznoseći dokaze koje poseduje protiv Aneli i osporavajući njene tvrdnje. Ova javna medijska borba između njih dvoje je dodatno podgrejala interesovanje publike.

Stanija Dobrojević je takođe reagovala na situaciju, priznavši da nije znala da je Asmin bio u braku sa Aneli. Istakla je da nikada nije dobila papire ili druge informacije koje bi je obavestile o tome. Stanija je odlučila da pređe preko činjenice da joj je Asmin prećutao ovu bitnu informaciju, ali nije mogla da mu oprosti što joj je “radio iza leđa”. Stanija je saznala da se Asmin dopisivao sa Aneli dok je bio u vezi sa njom i da je iskazivao ljubomoru prema svojoj supruzi, pitajući je da li bi mu se vratila.

Ova nova dimenzija priče bila je kap koja je prelila čašu za Staniju i ona je prekinula svoju vezu sa Asminom. Njihov odnos se zakomplikovao, a ova drama dodatno je produbila tenzije unutar “Zadruge”. To je izazvalo brojne rasprave i spekulacije kako među učesnicima, tako i među gledaocima ovog rijaliti šoua.

Aneli i Janjuš

Nakon svog ulaska u “Zadrugu”, Aneli Ahmić je brzo razvila blizak odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ovaj odnos je postao jednom od centralnih tema rijalitija. Njihova prisnost i emotivna povezanost nisu prošli neprimećeno, privlačeći pažnju gledalaca “Zadruge” i pokrenuli brojne diskusije i komentare.

Ovaj odnos je, međutim, izazvao konflikt između Aneli i Milene Kačavende, što je dodatno pojačalo dramu u kući. Rasprave između Aneli i Milene su često kulminirale za “crnim stolom”, gde su bile predmet razgovora i komentara gledalaca “Zadruge”. 

Ova dinamika unela je dodatni element uzbuđenja u rijaliti šou i ostavila gledaoce u iščekivanju šta će se sledeće dogoditi u odnosima među učesnicima.