Anastasija Ražnatović muzika

Anastasija Ražnatović

Ko je Anastasija Ražnatović?

Anastasija Ražnatović, rođena 25. maja 1998. godine u Beogradu, poznata je srpska pevačica i model. Kao ćerka slavne folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i kontroverznog Željka Arkana Ražnatovića, Anastasija je od malih nogu bila u centru pažnje javnosti. Njena karijera počinje u modelingu, a zatim prelazi u muzičke vode, gde postiže značajan uspeh.

Rani život i obrazovanje

Anastasija Ražnatović rođena je 25. Maja 1998. godine u srcu Beograda. Njena majka, Svetlana “Ceca” Ražnatović, jedna je od najpoznatijih folk pevačica na Balkanu, dok je njen otac, Željko “Arkan” Ražnatović, bio kontroverzna figura, poznat kao vođa paravojne formacije tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji.

Odrastajući u takvom okruženju, Anastasija je od malena bila izložena javnosti i medijima. Unatoč teškoćama koje su pratile njenog oca, posebno njegovo ubistvo 2000. godine, Anastasija je uspela da izgradi svoj put. Njen rani život bio je ispunjen muzikom i umetnošću, što je neizbežno uticalo na njene kasnije izbore u karijeri.

Što se tiče obrazovanja, Anastasija je pohađala prestižne škole u Beogradu, gde je stekla osnovu za svoj dalji razvoj. Nakon završetka srednje škole, upisala je poslovnu školu, što ukazuje na njenu želju da kombinuje umetničke talente s praktičnim znanjem. Ovaj period njenog života bio je ključan za formiranje njenog identiteta, kako ličnog, tako i profesionalnog.

Anastasija Ražnatović

Anastasija i Ceca Ražnatović

Karijera

Anastasija Ražnatović započela je svoj put u svetu slave kroz modeling. Njen prirodni šarm i elegancija brzo su je učinili prepoznatljivim licem u modnoj industriji. Njen prvi značajan angažman bio je za poznati brend krznenih kaputa, Inverno Caldo. Njen rad za ovaj brend privukao je pažnju i doveo do njenog pojavljivanja u britanskom izdanju časopisa “Vogue” u februaru 2018. godine. Ovaj uspeh u modelingu postavio je temelje za njen dalji razvoj u svetu zabave.

Prvi singl i ulazak u muzički svet

Nakon uspeha u modelingu, Anastasija je odlučila da sledi stopama svoje majke i zakorači u muzičke vode. Njen prvi singl, “Savršen par”, objavljen je u julu 2018. godine pod etiketom Ceca Music, diskografske kuće njene majke. Pesma je brzo stekla popularnost, a njen muzički video zabeležio je milionske preglede na YouTube-u. Ovaj singl ne samo da je označio njen ulazak u muzički svet, već je i pokazao njenu sposobnost kao tekstopisca, budući da je sama napisala pesmu u saradnji sa Darkom Dimitrovom.

Razvoj muzičke karijere i popularni singlovi

Nastavljajući putem uspeha, Anastasija je izdala niz singlova koji su dodatno učvrstili njeno mesto na muzičkoj sceni. Njen drugi singl, “Rane”, objavljen u martu 2019. godine, nadmašio je uspeh prethodnog, skupivši milione pregleda u rekordnom roku. Tokom 2020. godine, objavila je tri singla: “Heroina”, “Volim te” i “Promašena”, koji su takođe postigli veliki uspeh.

Njeni singlovi “Gotovo” i “Izvini”, objavljeni 2021. godine, kao i “Ubica” iz 2022. godine, nastavili su da osvajaju srca publike. Anastasija je takođe sarađivala sa poznatim srpskim izvođačem MC Stojanom na singlu “Otkaz”, objavljenom u julu 2022. godine. Ovi singlovi su pokazali njen rast kao umetnice, ističući njenu sposobnost da se prilagodi različitim muzičkim stilovima i trendovima.

Kroz svoju karijeru, Anastasija Ražnatović je pokazala da nije samo naslednica slavnih roditelja, već i talentovana umetnica koja je sposobna da stvori sopstveni identitet u svetu muzike i mode. Njeni singlovi i uspesi u modelingu svedoče o njenom umetničkom talentu i posvećenosti, čineći je jednom od najistaknutijih mladih zvezda na srpskoj estradi.

Lični život

Anastasijin lični život bio je bogat događajima koji su privlačili pažnju javnosti. U proleće 2021. godine, mediji su brujali o njenoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovaj par je, prema izveštajima, odlučio da započne zajednički život u Beogradu u maju iste godine. Čak se spominjalo i da je Anastasijina majka, Ceca Ražnatović, odobrila ovu vezu. Međutim, nakon pet godina, njihova veza je završena u februaru 2022. godine. Razlog raskida, kako se navodi, bio je sve manji broj zajednički provedenih trenutaka zbog njihovih poslovnih obaveza.

Veza i brak sa Nemanjom Gudeljem

Nakon raskida sa Đorđem Kuljićem, Anastasija je započela vezu sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem u martu 2022. godine. Njihova veza brzo je napredovala, a u avgustu 2023. godine, Anastasija i Nemanja su se venčali u tajnoj ceremoniji u Rajinovcu. Ovaj događaj je bio još jedan značajan trenutak u Anastasijinom ličnom životu, koji je privukao veliku pažnju javnosti i medija.

Anastasijin lični život odražava njen put od javne ličnosti koja je odrasla u senci svojih slavnih roditelja do nezavisne i uspešne žene. Njene veze, kao i odluke koje je donosila u privatnom životu, ukazuju na njen karakter i snagu da se suoči sa izazovima koje nosi život u javnosti. Njena sposobnost da održava privatnost uprkos stalnoj pažnji medija pokazuje njenu zrelost i posvećenost kako svojoj karijeri, tako i ličnom životu.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj na slici

Kontroverze i izazovi

Kao ćerka dveju poznatih ličnosti, Anastasija Ražnatović nije bila imuna na kontroverze koje prate javni život. Njeno detinjstvo i odrastanje u senci kontroverznog oca, Željka Arkana Ražnatovića, i majke, folk zvezde Cece Ražnatović, često su bili predmet medijskih spekulacija i diskusija. Pored toga, njeni izbori u privatnom životu, kao što su veze i brakovi, takođe su privlačili pažnju javnosti, ponekad izazivajući kontroverze i različite reakcije.

Anastasija je, uprkos izazovima, uspela da izgradi pozitivnu sliku u javnosti. Njen talenat, lepota i profesionalizam često su hvaljeni u medijima. Međutim, kao i svaka javna ličnost, suočila se i sa kritikama, posebno u vezi sa njenim porodičnim poreklom i načinom na koji je to uticalo na njenu karijeru. Unatoč tome, Anastasija je pokazala da može da stoji čvrsto i gradi svoj put, nezavisno od porodične pozadine.

Njena sposobnost da se nosi sa pritiskom javnosti i da ostane fokusirana na svoje ciljeve zaslužuje divljenje. Anastasija Ražnatović je primer mlade žene koja se uspešno nosi sa izazovima koje donosi život u javnosti, istovremeno gradeći svoj identitet i karijeru. Njena javna percepcija je, uprkos kontroverzama, uglavnom pozitivna, što govori o njenom karakteru i sposobnosti da se prilagodi i prevaziđe izazove.

Prisustvo na društvenim mrežama

Anastasija Ražnatović je postala jedna od najuticajnijih mladih ličnosti na srpskoj društvenoj sceni, zahvaljujući svom snažnom prisustvu na društvenim mrežama.U junu 2022. godine, Anastasija Ražnatović je dostigla impresivan broj od milion pratilaca na Instagramu, čime je postala šesta najpraćenija osoba u Srbiji. Ovaj uspeh na društvenim mrežama nije samo pokazatelj njene popularnosti, već i njenog uticaja u digitalnom prostoru. Anastasija koristi ove platforme ne samo za deljenje aspekata svog ličnog života i karijere, već i za interakciju sa svojim fanovima, što dodatno jača njen uticaj među mlađom populacijom.

FAQ – najčešće postavljana pitanja

 • Ko su roditelji Anastasije Ražnatović? Anastasijini roditelji su poznata srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i kontroverzni Željko Arkan Ražnatović.
 • Kada je Anastasija Ražnatović započela svoju muzičku karijeru? Anastasija je započela svoju muzičku karijeru 2018. godine izdavanjem singla “Savršen par”.
 • Da li je Anastasija Ražnatović aktivna na društvenim mrežama? Da, Anastasija je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde ima preko milion pratilaca.
 • Sa kim je Anastasija Ražnatović u braku? Anastasija je u braku sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem, sa kojim se venčala u avgustu 2023. godine.

Za kraj

Anastasija Ražnatović, kao ćerka poznatih roditelja, uspela je da izgradi sopstveni identitet i ostavi značajan trag u srpskoj kulturi i zabavi. Njena muzička karijera, počevši od singla “Savršen par”, do danas, pokazuje njen talenat i posvećenost. Njen uticaj na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde ima preko milion pratilaca, čini je jednom od najuticajnijih mladih ličnosti u Srbiji. Anastasijin život, ispunjen uspesima, kontroverzama i ličnim izazovima, inspiracija je mnogima i primer kako javna ličnost može pozitivno uticati na društvo, ostajući istovremeno verna sebi i svojim ciljevima.

Spoljne reference:

Diskografija

Singlovi

 • Savršen par (2018)
 • Rane (2019)
 • Heroina (2020)
 • Volim te (2020)
 • Promašena (2020)
 • Gotovo (2021)
 • Izvini (2021)
 • Ubica (2022)
 • Otkaz (2022) duet sa MC Stojanom
 • Brani me (2023)

Videografija

 • Savršen par (2018) – Andrej Ilić
 • Rane (2019) – Nemanja Novaković
 • Volim te (2020) – Ljuba
 • Heroina (2020) – Ljuba, Slavko Gavrić (video tekst pesme)
 • Promašena (2020) – Nemanja Novaković
 • Gotovo (2021) – Nemanja Novaković
 • Izvini (2021) – Nemanja Novaković
 • Ubica (2022) – Visual Infinity
 • Otkaz (2022) – Miroslav Arsić
 • Brani me (2023) – Nemanja Novaković (najavljeno 2022. godine)