Miljan Vračević

Od | 8 Novembra, 2023
Miljan Vračević

Ko je Miljan Vračević?

Miljan Vračević je ime koje je postalo poznato široj javnosti zahvaljujući njegovom učešću u rijaliti šou programu “Zadruga 6”. Međutim, ovo nije bio njegov prvi susret sa ovakvim izazovima, jer je već jednom bio deo prve sezone “Zadruge”. Osim što je stekao popularnost kao učesnik ovog rijalitija, Miljan je i poznat kao vozač i menadžer jednog od najpoznatijih folk pevača, Darka Lazića. Njegova prisutnost u svetu estrade i rijaliti programa ga čini interesantnom ličnošću koja je privukla pažnju brojnih gledalaca.

Karijera

Miljan Vračević, ime koje se proslavilo kroz različite aspekte njegovog života je privukao pažnju javnosti zbog jednog dramatičnog incidenta. Ovaj poznati vozač i menadžer folk pevača Darka Lazića, postao je vest dana nakon što su obojica doživeli napad, a Miljan je pretrpeo ozbiljne povrede.

Ovaj dramatični događaj ostavio je dubok trag na Miljanu, koji je nedavno za “Blic” podelio svoje iskustvo. On je istakao da se trenutno oporavlja od povreda i da je zahvalan na podršci koju je dobio od svojih prijatelja, porodice i kolega.

Miljan Vračević nije samo poznat po svom poslu kao vozač i menadžer, već je takođe aktivan na društvenim mrežama. Na njegovim profilima često možete videti slike sa mnogim poznatim pevačicama, sa kojima se sastaje u društvu. Njegova prisutnost na društvenim mrežama često izaziva pažnju i interesovanje javnosti.

Pored toga, Miljan je tokom godina sarađivao sa mnogim poznatim imenima u folk muzici, čime je dodatno učvrstio svoj status u estradnom svetu. Takođe, Miljan Vračević važi za jednog od poznatijih telohranitelja u Srbiji.

“Zadruga 1”

Miljan Vračević je javnosti poznat i kao učesnik rijaliti šoua “Zadruga”. U prvoj sezoni ovog popularnog šoua, Miljan se našao u čestim sukobima i svađama sa ostalim učesnicima. Miljan je stalno govorio da će pobeći iz “Zadruge”, što se na kraju i dogodilo. U 1 i 30 h iza ponoći pronašao je tajni prolaz i napustio “Zadrugu”. Nakon diskvalifikacije  produkcija ga je kaznila sa 50 000 evra. Kako je izjavio nakon izlaska, novčana kazna je bila zanemarljiva u odnosu na veliku podršku koju je dobio od ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

“Zadruga 6”

Nakon niza godina i neuspelog boravka u “Zadruzi 1”, Miljan Varčević je rešio da ponovo uđe u rijaliti, ovaj put u “Zadrugu 6”. Neposredno pre ulaska je imao sukob sa Jovanom Tomić – Matorom. Jedan od upečatljivih momenata njegovog boravka je svakako sukob sa Ivanom Marinkovićem. Nakon što ga je Marinković isprovocirao, Vračević je potpuno izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na Ivana. U naletu besa počeo je daga vuče i davi pokušavajući da ga izbaci iz kuće. Reagovalo je obezbeđenje, kao i neki od učesnika, pokušavajući da ih razdvoje.

Tokom boravka u kući Vračević je često bio kažnjavan zbog agresivnog ponašanja prema drugim učesnicima. Jedan od sukoba je bio sa tiktokerom Necom, koji mu je spomenuo suprugu i decu što je Vračevića izbacilo iz takta. On je Neci stegao ruku i uneo se u lice, te je produkcija odlučila da ga kazni dvonedeljnim honorarom. Takođe, Vračević je imao sukob i sa Lepim Mićom, zbog čega je kažnjen tromesečnim honorarom. Sukob je počeo kada je Lepi Mića izjavio kako Miljan maltretira svoju ženu. Miljan je osvojio 18. mesto u “Zadruzi 6”.

Lični život

Miljan Vračević, bivši učesnik rijaliti šoua “Zadruga”, nedavno je podelio neobičnu priču o tome kako je upoznao svoju suprugu Andreu Vračević. Kroz smešak na licu, Miljan je ispričao da je prvi put sreo Andreu u jednoj diskoteci, ali je njihov susret bio daleko od običnog. Naime, kako nije uspeo da dobije njen broj telefona, odlučio je da učini nešto izuzetno nesvakidašnje. Ukradenoj ličnoj karti pronašao je njenu adresu i krenuo prema njoj.

Na stepenicama njenog doma, Miljan je odlučio da je zagrli, a taj trenutak je za njega bio magičan. Taj trenutak je označio početak njihove ljubavne priče, koja je tokom godina postala još jača i dublja.

Danas, Andrea Vračević, supruga Miljana, ima diplomu sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i planira da postane profesorica u školi. Ona je nekada igrala odbojku, a zajedno sa Miljanom, vode aktivan i zdrav životni stil. Miljan ističe važnost bavljenja sportom, verujući da je to ključ za zdrav duh i telo.

Kroz sve svoje avanture i izazove, Miljan Vračević naglašava koliko mu je supruga Andrea važna i kako je njihova ljubavna priča nešto što mu je dalo snagu i smisao u životu. Za njega, njihova veza je nešto što nadmašuje sve ostale vrednosti, a njihova zajednička podrška jedno drugome je temelj njihove sreće i harmonije. Miljan i Andrea imaju dvoje dece. Miljan se ženio dvaput, iz prvog braka ima svojih dvoje dece koje je Andrea oberučke prihvatila.

Ponosno ističe koliko mu je njegova porodica važna, a posebno se ističe njegova neizmerna ponosnost prema svojoj deci. Jedna od neobičnih i emotivnih priča koju je Miljan podelio javno je da je njegov sin imao značajnu ulogu u promeni njegovih navika. Na početku šeste sezone rijaliti šoua “Zadruga”, otkrio je da je upravo njegov sin bio ključan faktor zašto je odlučio da prestane da puši cigarete. 

Za kraj

Miljan Vračević je ličnost koja je stekla prepoznavanje u javnosti ne samo kroz svoje profesionalne angažmane kao vozač i menadžer folk pevača Darka Lazića, već i kroz svoj bogat i raznolik životni put.

Ponosan otac, Miljan ne krije svoju ponosnost prema svojoj deci i ističe kako su oni važan motivacioni faktor u njegovom životu. Ova otvorenost prema svojoj porodici i emotivna iskrenost prema svojim osećanjima čine ga ne samo poznatom ličnošću, već i primerom kako se porodična podrška može odraziti na pozitivan način na životne promene i odluke.

FAQ – najčešće postavljana pitanja

  • Ko je Miljan Vračević? Miljan Vračević je javna ličnost koja je postala poznata u Srbiji kroz svoje učešće u rijaliti šou programima kao što je “Zadruga”. Pored toga, on je i vozač i menadžer poznatog folk pevača Darka Lazića.
  • Koliko dece ima Miljan Vračević? Miljan Vračević ima četvero dece iz dva braka.
  • Kako je Miljan upoznao svoju suprugu Andreu? Miljan je prvi put upoznao svoju suprugu Andreu u jednoj diskoteci. Nakon što nije uspeo dobiti njen broj telefona, odlučio je da pronađe njenu adresu putem njene lične karte, što je kasnije rezultiralo njihovom emotivnom vezom.