Aca Bulić rijaliti šou

Aca Bulić

Ko je Aca Bulić?

Dragan Aca Bulić je postao centralna figura medijske pažnje zbog svog odnosa sa učesnicom rijaliti programa “Zadruga 6”, Anom Ćurčić. Ovaj neočekivani povratak na naslovne strane podsetio je mnoge na burnu biografiju ovog čoveka, koji je devedesetih godina stekao reputaciju opasnog mangupa sa beogradskih ulica. 

Njegova životna priča započinje daleko pre nego što je postao poznat javnosti. Aca je sin Jusufa Bulića, poznatog člana kriminalnog miljea čija je prisutnost bila osetna još od sedamdesetih godina.

Jusuf Bulić

Jusuf Bulić, često poznat kao Jusa, bio je značajna figura u svetu kriminala i poslovanja u Jugoslaviji tokom prošlog veka. Njegova biografija je oblikovana nizom kontroverznih događaja i aktivnosti koje su ga stavile u središte pažnje i zakonu.

Jusuf Bulić je prvi put došao u konflikt sa evropskom policijom zbog falcifikovanja vozačke dozvole. Kasnije su se optužbe protiv njega nagomilale, uključujući razne pljačke i ozbiljne sumnje u vezi sa brojnim ubistvima. Zbog ovih prestupa, nad njim je bila raspisana poternica, i dugo je bio u bekstvu.

Interesantno je da se Jusuf Bulić vratio u Jugoslaviju nakon što je ubijen njegov prijatelj, Ljubomir Magaš, poznat kao Ljuba Zemunac. Ovaj period označio je i njegov ulazak u svet ugostiteljstva, gde je postao vlasnik više kafana i kockarnica.

Jusuf Bulić je postao još poznatiji kada je otkupio FK Železnik, a sa tim klubom postigao je impresivne sportske uspehe, dovodeći ih do takmičenja sa Crvenom Zvezdom i Partizanom.

Nažalost, Jusuf Bulić je ubijen 1988. godine, ostavljajući za sobom kontroverzan i tragičan život. Njegov sin, Aca Bulić, nastavio je da se bavi sličnim poslovima u svetu sporta i ugostiteljstva, noseći sa sobom nasleđe i ime svog oca, ali i stvarajući svoju jedinstvenu priču.

Aca Bulić: Mladost i odlazak u rat

Aca Bulić je tokom svoje mladosti donio hrabru odluku da se pridruži borbi za srpstvo u Hrvatskoj i Bosni. Ova ishitrena mladalačka želja odvela ga je na ratište, gde je proveo čak tri godine. Tokom tog vremena, njegov otac je bio jedan od finansijera oružja za vojnike Željka Ražnatovića Arkana.

Aca Bulić se pridružio ratu zajedno sa 17 svojih drugova, a tokom tih teških godina upoznao je neke od ključnih ličnosti tog vremena, među kojima se ističu Luka Bojović i Milorad Ulemek Legija. Njegovo iskustvo na ratištu duboko je uticalo na njegovu biografiju i formiralo ga kao osobu.

Nakon što se vratio iz ratne zone, Aca Bulić je napustio svoju domovinu i otišao u London kako bi se posvetio studijama. Međutim, život ga je ponovo vratio u Srbiju, ovoga puta zbog tragičnog događaja – sahranjivanja svog oca.

Aca i Ana

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Aca Bulić: Veza i brak sa Anom Ćurčić

Iako je Aca Bulić bio predmet žudnje mnogih žena, njegovo srce je u ranom detinjstvu osvojila Ana Ćurčić. Njih dvoje su se prvi put upoznali kada je Aca imao oko deset godina, i pre nego što je ljubav ušla u njihove živote, razvila se snažna prijateljska veza. Međutim, emocije su na kraju prevladale, i njihova ljubav je procvetala.

Ana je rodila ćerku u osmom mesecu trudnoće. Nažalost, nakon porođaja došlo je do ozbiljnih komplikacija i Ana je bila u životnoj opasnosti. Lekari su tvrdili da je njihova ćerka preminula. Ipak, Aca je više puta izjavio da je verovao da je njihova ćerka živa i pokušavao je pronaći način da istraži ovu misteriju.

Nakon ovih tragičnih događaja, Aca Bulić i Ana Ćurčić nosili su ogroman teret tuge zbog gubitka ćerke koju nisu uspeli ni da sahrane. Kasnije su se njih dvoje krenuli svojim putem i stupili u bračne odnose sa drugim partnerima. Nakon razvoda, Ana Ćurčić je započela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, dok je Aca očuvao prijateljski odnos sa Anom. Aca Bulić je bio oženjen dvaput, a iz prvog braka sa suprugom Bibom Bulić ima sina i ćerku.

Podrška Ani Ćurčić

Aca Bulić i Ana Ćurčić važili su za prijatelje Aca nije bio upućen u užasne detalje zlostavljanja koje je Ana preživljavala od strane svog partnera Zvezdana Slavnića . Tek kada se Ana hrabro odlučila da javno iznese šokantne detalje iz njihovog zajedničkog života u rijalitiju “Zadruga 6”, Aca je čuo za užasne stvari koje mu nisu bile poznate.

Umesto da se povuče i ostane po strani, Aca je odlučio da koristi svoj glas i javnu prisutnost kako bi pružio podršku Ani. Ono što je posebno istaknuto u Acinim rečima je da ga popularnost i medijska pažnja nisu zanimali. Njegova motivacija za izlazak u javnost bila je čista empatija i želja da pomogne osobi sa kojom je delio mnoge lepe trenutke.

Za kraj

Godina 2021. donela je posebnu radost u Acinom životu, jer je postao deda. Njegov sin Aleksandar postao je otac i time je porodično stablo Aca Bulića dobilo novu granu.

Pored porodičnih radosti, Aca Bulić je takođe uspešan preduzetnik i vlasnik kluba “Radnički”. Ovaj klub je postao ne samo njegovo poslovno ulaganje, već i mesto gde se okupljaju ljubitelji sporta. Aca je uložio svoju strast i poslovnu veštinu kako bi klub postao prepoznatljiv.